A Dicsőítő Est igehirdetője

hírmondó

2012.04.12.

Közeleg a Sófár Dicsőítő Est! A dicsőítés mellett Bacskai Bálint fog igei tanítással szolgálni, az ő bemutatkozóját olvashatjátok!

Körülbelül 26 éve indultam meg határozottabban a Krisztus követésére. Rengeteg előzmény után. Hitéletemet a nagy elszántság, sokszor erőszakosság éppen úgy jellemezte, mint a hatalmas melléfogások, súlyos önzés képmutatás, kicsapongás. Hihetetlenül lassan és Isten türelmes szeretetének jeleként kezdtem egyre jobban megismerni közel sem annyira “jómagam”. Azt gondolom az igazi bűnbánat általában az életemben nem a félelem és a következmények súlya alatti összeroppanás eredménye volt, hanem a kimondhatatlan kegyelem megtapasztalására adott sokszor lassú, de komoly válasz. Sok ének és dal vált meghatározóvá az elmúlt évtizedekben, amelyek szinte mindig szóltak bennem. A nagy koncertek éppen olyan bensőséges gondolatokra és imádságokra vezettek, mint egy-egy kisköri, vagy ketteskén való éneklés. Nem vagyok hozzáértő, nem favorizálok hangszereket, vagy stílusokat, de tapasztalom megszólalhatnak úgy dalok, hogy még a kemény szívek is megolvadnak és a nem hívő emberek is belekóstolnak az Úr jóságába.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>