A Szentlelket is várjuk Szentlélekre!

háztáji

2009.11.25.

szentlelek_turistahazA  hétvégén a Sófár Szervezőcsapattal elvonulunk a Bükkbe egy turistaházba pár napra, hogy közösen gondolkozzunk – Istennel és egymással – a Sófár helyzetéről, jövőjéről.

A tervezgetésen túl nem titkolt célja a hétvégénknek, hogy egymást is mélyebben megismerjük, hiszen a csapaton belül a régi, mély barátságok mellett előfordulnak egészen friss ismeretségek is – szeretnénk nem csak a szolgálót, hanem a tesót, a barátot is jobban megismerni egymásban! Ezután a kis bevezető után következzen végre a furcsa cím magyarázata:

Talán direkt, vagy nem direkt – ezt már Thoma Lacitól, a hétvége szervezőjétől kérdezzétek meg – de a helyszín nem más lesz, mint Szentlélek! Félreértés ne essék, nem arra készülünk, hogy a Bükk egyik magaslatára felvonulva várjuk az elragadtatást… Ui. ilyen nevű község valóban létezik Magyarországon – és mi épp oda igyekszünk. Mivel azonban a község neve nem garantálja a Névadó jelenlétét, kérünk Titeket, e sorokat olvasó testvéreinket, imádkozzatok azért, hogy valóban ott legyen: hogy Isten Szeretete legyen közöttünk és formáljon egységet, hogy Lelke nyissa meg szemünket terveinek meglátására, hogy Bölcsessége hassa át beszélgetéseinket és döntéseinket. Köszönjük az imákat!

Szabó Andris

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>